Despre noi

despre-noi CIA Aboliv este cea mai mare si moderna fabrica de preparate din carne din judetul Cluj

Existand oportunitatea oferita de programul SAPARD, in anul 2005 s-a depus o cerere de finantare pentru un proiect care consta intr-o fabrica noua pentru preparate din carne, situata tot in localitatea Mihai Viteazu, dar in alta locatie.
In octombrie 2006 s-a dat in folosinta fabrica noua, care corespunde normelor U.E., cu o capacitate de aprox. 30 t preparate / zi. Tot in anul 2006 s-a imbunatatit si linia tehnologica, prin achizitionarea de noi utilaje performante. Capacitatea de productie a crescut la aprox. 30 t / zi, s-au creat noi locuri de munca, in prezent societatea avand peste 200 angajati.
In anul 2007 s-au implementat sistemele HACCP si ISO9001:2000, obtinandu-se si Autorizatia Veterinara de Schimburi Intracomunitare.
Incepand cu anul 2016 s-a implementat sistemul IFS pentru managementul calitatii.
La ora actuala producem peste 200 de produse din toata gama de preparate din carne. Produsele noastre se vand sub doua brand-uri cunoscute si apreciate de multa vreme pe piata: BRIO si APETIT. Calitatea acestor produse ne face sa fim prezenti in marile retele de supermarket-uri, cat si pe piata traditionala.

Capacitatea de productie a crescut la aprox. 45 t / zi, s-au creat noi locuri de munca, in prezent societatea avand 350 angajati si o cifra de afaceri de aproximativ 15 mil euro.

„Societatea noastra este proprietara urmatoarelor marci inregistrate OSIM in cadrul clasei 29, conform Clasificarii Nisa, si protejate in acest sens conform legii: APETIT-TENTANT DE APETISANT, BRIO, BRIO-SALAM SECUIESC, APETIT-BUNA DIMINEATA, CASA TURDEANA.”