Produs fiert si afumat, de aprox. 700 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 15 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac. in atmosfera protectoare.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 15 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac. in atmosfera protectoare.
Produs afumat, de aprox. 200 grame, in a carui compozitie intra carne de porc si vita.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert si afumat, de aprox. 700 grame, in a carui compozitie intra carne de vita si porc.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 4-10 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac cu atmosfera protectoare.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 4-10 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac cu atmosfera protectoare.
Produs fiert si afumat, de aprox. 700 grame, in a carui compozitie intra carne de vita si porc.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 4-10 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac cu atmosfera protectoare.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 4-10 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac cu atmosfera protectoare.
Produs afumat, de aprox. 300 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 8-10 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 8-10 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert si afumat, de aprox. 1000 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 15 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac cu atmosfera protectoare.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 15 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac cu atmosfera protectoare.
Produs in a carui compozitie intra carne de porc.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare este vrac cu atmosfera protectoare.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare este vrac cu atmosfera protectoare.
Produs crud, uscat si afumat la rece, de aprox. 1000 grame, in a carui compozitie intra carne de vita si porc.
Este ambalat in membrana artificiala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac cu atmosfera protectoare.
Este ambalat in membrana artificiala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac cu atmosfera protectoare.
Produs afumat, de aprox. 150 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 8-10 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 8-10 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert si afumat, de aprox. 100 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana comestibila.
Termenul de valabilitate este de 15 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana comestibila.
Termenul de valabilitate este de 15 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs in a carui compozitie intra carne de .
Termenul de valabilitate este de daca este pastrat la temperatura de °Celsius.
Modul de comercializare este .
Termenul de valabilitate este de daca este pastrat la temperatura de °Celsius.
Modul de comercializare este .
Produs fiert si afumat, de aprox. 700 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac cu atmosfera protectoare
Este ambalat in membrana naturala, comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac cu atmosfera protectoare
Produs fiert si afumat de aprox. 700g in a carui compozitie intra carne de pasare si porc.
Este ambalat in membrana artificiala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 15 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare in atmosfera protectoare .
Este ambalat in membrana artificiala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 15 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare in atmosfera protectoare .
Produs fiert si afumat de aprox. 1200g in a carui compozitie intra carne de pasare si curcan.
Este ambalat in membrana naturala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare in atmosfera protectoare .
Este ambalat in membrana naturala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare in atmosfera protectoare .
Produs fiert si afumat de aprox. 1200g in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana naturala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare in atmosfera protectoare .
Este ambalat in membrana naturala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare in atmosfera protectoare .
Produs fiert si afumat de aprox. 1200g in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana naturala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 4 zile daca este pastrat la temperatura de 2-4°Celsius.
Modul de comercializare in atmosfera protectoare .
Este ambalat in membrana naturala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 4 zile daca este pastrat la temperatura de 2-4°Celsius.
Modul de comercializare in atmosfera protectoare .
Produs fiert si afumat de aprox. 1200g in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana naturala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare in atmosfera protectoare .
Este ambalat in membrana naturala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare in atmosfera protectoare .
Produs crud si uscat de aprox. 800g in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare in atmosfera protectoare .
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare in atmosfera protectoare .
Produs crud de aprox. 1200 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana naturala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-4 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana naturala comestibila.
Termenul de valabilitate este de 20 zile daca este pastrat la temperatura de 2-4 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.