Parizere

PARIZER PIEPT PUI BRIO
Produs fiert, de aprox. 1000 grame, in a carui compozitie intra carne de pui.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
PARIZER CU SUNCA BRIO-9652
Produs fiert, de aprox. 1300 grame, in a carui compozitie intra carne de porc si pasare.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Parizer de pui cu cascaval BRIO
Produs fiert, de aprox. 4000 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
PARIZER TARANESC PIEPT PUI BRIO
Produs fiert, de aprox. 4000 grame, in a carui compozitie intra carne de pasare.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Parizer taranesc BRIO
Produs fiert, de aprox. 5000 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Parizer taranesc de vita BRIO
Produs fiert de aprox. 1000g in a carui compozitie intra carne de vita.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Parizer cu ardei
Produs fiert, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este bucata.
Parizer cu sunca
Produs fiert de cca 1200 grame in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Parizer piept pui
Produs fiert, de aprox. 1000 grame, in a carui compozitie intra carne de pasare.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.