Produs fiert si afumat, de aprox. 500 grame, in a carui compozitie intra carne de vita si porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 25 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 25 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert si afumat de aprox. 1200 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert si afumat, de aprox. 1700 grame, in a carui compozitie intra carne de vita si porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 25 zile daca este pastrat la temperatura de 8-10 °Celsius.
Modul de comercializare vidat.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 25 zile daca este pastrat la temperatura de 8-10 °Celsius.
Modul de comercializare vidat.
Produs fiert de 400 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert si afumat, de aprox. 800 grame, in a carui compozitie intra carne de pui si porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 25 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 25 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert si afumat, de aprox. 300 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs crud, uscat si afumat, de aprox. 200 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare vidat.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare vidat.
Produs fiert, de aprox. 1300 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert si afumat, de aprox. 500 grame, in a carui compozitie intra carne de vita si porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 25 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 25 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert si afumat, de aprox. 400 grame, in a carui compozitie intra carne de vita si porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert, de aprox. 500 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare vidat.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare vidat.
Produs de aprox. 270g crud, uscat si afumat in a carui compozitie intra carne de porc.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare este in atmosfera protectoare.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare este in atmosfera protectoare.
Produs fiert, afumat, de aprox. ~1400 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs de aprox. 400g crud, uscat si afumat in a carui compozitie intra carne de porc.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare este in atmosfera protectoare.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare este in atmosfera protectoare.
Produs fert si afumat de aprox. 450g in a carui compozitie intra carne de porc si pasare.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert si afumat de 1400g in a carui compozitie intra carne de porc si vita.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare vidat.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare vidat.
Produs fiert si afumat de 350g in a carui compozitie intra carne de porc si vita.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare vidat.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare vidat.
Produs fiert de aprox. 350g in a carui compozitie intra carne de porc si pasare.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 8-12°Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert si afumat de aprox.1400g in a carui compozitie intra carne de porc si pasare.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare vidat.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare vidat.
Produs fiert si afumat de aprox. 300 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este la bucata.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este la bucata.
Produs fiert si afumat de aprox. 300 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este la bucata.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este la bucata.