Specialitati

RULADA PASARE BRIO-9970
Produs fiert si afumat, de aprox. 1300 grame, in a carui compozitie intra carne de pasare.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vid.
RULADA PICANTA CLUJ BRIO-9765
Produs fiert si afumat, de aprox. 1300 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in membrana artificiala necomestibila.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vid.
PIEPT DE CURCAN AFUMAT BRIO-9866
Produs fiert si afumat, de aprox. 150 grame, in a carui compozitie intra carne de curcan.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vid.
CIOLANE PORC AFUMATE BRIO-9834
Produs fiert si afumat, de aprox. 1500 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs fiert si afumat, de aprox. 1300 grame, in a carui compozitie intra carne de porc fiarta si afumata.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vid..
KAIZER BRIO-9986
Produs fiert si afumat in a carui compozitie intra carne de porc fiarta si afumata.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
MUSCHI FILE BRIO-0037
Produs fiert si afumat, de aprox. 1200 grame, in a carui compozitie intra carne de cotlet porc fiarta si afumata.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de -18 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac..
MUSCHI TIGANESC BRIO-9974
Produs fiert si afumat, de aprox. 1200 grame, in a carui compozitie intra carne din ceafa porc fiarta si afumata.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vid.
CAS DE CARNE BRIO-9789
Produs de aproximativ 1200g in a carui compozitie intra carne de porc fiarta si afumata.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare este vid.
Produs fiert si afumat, de aprox. 1200 grame, in a carui compozitie intra carne de porc fiarta si afumata.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vid.
BACON BRIO-9792
Produs de cca 300g in a carui compozitie intra carne de porc fiarta si afumata.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Produsul este vidat
Modul de comercializare este la bucata sau vrac.
BACON BRIO VID-9948
Produs de cca 1700g in a carui compozitie intra carne de porc fiarta si afumata.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Produsul este vidat
Modul de comercializare este la bucata sau vrac.
BACON FARA SORICI  BRIO-9786
Produs de cca 1200g in a carui compozitie intra carne de porc fiarta si afumata.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Produsul este vidat
Modul de comercializare este la bucata sau vrac.
Jambon de pui BRIO
Produs fiert, afumat in a carui compozitie intra carne de pui.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vid.
Scaricica
Produs fiert si afumat, de aprox. 1400 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Scaricica BRIO
Produs fiert si afumat, de aprox. 1000 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in caserola cu atmosfera protectoare.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este vid.
CEAFA AFUMATA BRIO-0018
Produs transat, fiert si afumat, de aprox. 3000 grame, din carne de porc.
Termenul de valabilitate este de 23 zile daca este pastrat la temperatura de 2-4 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Cozonac de carne
Produs fiert si afumat de cca 1000g in a carui compozitie intra carne de porc si piept de pui.
Termenul de valabilitate este de 15 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8°Celsius.
Modul de comercializare este vrac .
Friptura MasterCHEF
Produs semipreparat de aprox. 800 grame, in a carui compozitie intra carne de porc si cartoifi.
Este ambalat in punga, sub atmosfera protectoare.
Termenul de valabilitate este de 7 zile daca este pastrat la temperatura de 2-4 °Celsius.
Modul de comercializare este bucata.
Produs prajit de aprox. 75 grame, in a carui compozitie intra jumari de porc.
Este ambalat in punga, sub atmosfera protectoare.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 2-4 °Celsius.
Modul de comercializare este bucata.
Produs fiert si afumat, de aprox. 500 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Termenul de valabilitate este de 30 zile daca este pastrat la temperatura de 2-4 °Celsius.
Modul de comercializare este vrac.
Produs crud si uscat de aprox. 100 grame, in a carui compozitie intra carne de porc.
Este ambalat in caserola cu atmosfera protectoare.
Termenul de valabilitate este de 60 zile daca este pastrat la temperatura de 2-8 °Celsius.
Modul de comercializare este la bucata.