Despre noi

despre-noi CIA Aboliv este cea mai mare si moderna fabrica de preparate din carne din judetul Cluj

Existand oportunitatea oferita de programul SAPARD, in anul 2005 s-a depus o cerere de finantare pentru un proiect care consta intr-o fabrica noua pentru preparate din carne, situata tot in localitatea Mihai Viteazu, dar in alta locatie.
In octombrie 2006 s-a dat in folosinta fabrica noua, care corespunde normelor U.E., cu o capacitate de aprox. 30 t preparate / zi. Tot in anul 2006 s-a imbunatatit si linia tehnologica, prin achizitionarea de noi utilaje performante. Capacitatea de productie a crescut la aprox. 30 t / zi, s-au creat noi locuri de munca, in prezent societatea avand peste 200 angajati.
In anul 2007 s-au implementat sistemele HACCP si ISO9001:2000, obtinandu-se si Autorizatia Veterinara de Schimburi Intracomunitare.
Incepand cu anul 2016 s-a implementat sistemul IFS pentru managementul calitatii.
La ora actuala producem peste 200 de produse din toata gama de preparate din carne. Produsele noastre se vand sub doua brand-uri cunoscute si apreciate de multa vreme pe piata: BRIO si APETIT. Calitatea acestor produse ne face sa fim prezenti in marile retele de supermarket-uri, cat si pe piata traditionala.

Capacitatea de productie a crescut la aprox. 45 t / zi, s-au creat noi locuri de munca, in prezent societatea avand 350 angajati si o cifra de afaceri de aproximativ 15 mil euro.

„Societatea noastra este proprietara urmatoarelor marci inregistrate OSIM in cadrul clasei 29, conform Clasificarii Nisa, si protejate in acest sens conform legii: APETIT-TENTANT DE APETISANT, BRIO, BRIO-SALAM SECUIESC, APETIT-BUNA DIMINEATA, CASA TURDEANA.”

S.C. CIA ABOLIV S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Creşterea capacităţii lanţului alimentar integrat şi dezvoltarea unui nou produs în cadrul societăţii SC CIA ABOLIV SRL, submăsura 4,2 sprijin pentru investiţii în procesarea/marketingul produselor agricole, PNDR 2014-2020, propus a fi realizat în comuna Mihai Viteazu, satul Mihai Viteazu, str. Reformată, nr. 987, jud. Cluj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj, din municipiul Cluj-Napoca, str. Calea Dorobanţilor, nr. 99, şi la sediul titularului: judeţul Cluj, comuna Mihai Viteazu, satul Mihai Viteazu, str. Morii, nr. 99A, în zilele de luni-vineri intre orele 900-1400.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj, str. Calea Dorobanţilor, nr. 99, jud. Cluj.

Producator carne si preparate din carne