Magazin Brio Campia Turzii

Gustul ardelenesc a sosit la Câmpia Turzii, direct de la producator! S-a deschis un magazin Brio!

Societatea CIA Aboliv Mihai Viteazu a inaugurat în aceasta saptamâna primul magazin BRIO din Câmpia Turzii, de unde se pot achizitiona produse proaspete din carne si mezeluri, la pret de producator.
Magazinul este situat în zona centrala a orasului (str.Laminoristilor), la parterul unui imobil cu mai multe etaje, situat peste drum de Essenza Caffe/Serviciul Taxe si Impozite. Orarul magazinului este:de luni pâna vineri între orele 7.30-20.00, sâmbata de la 7.30 la 14.00, duminica fiind închis.
Deschiderea magazinului vine în contextul în care societatea producatoare de preparate din carne a inaugurat, nu cu mult timp în urma, un magazin similar în piata centrala din Turda, care se bucura de o multitudine de clienti, în conditiile în care raportul calitate/pret este unul foarte bun.
De altfel, primele impresii sunt favorabile si la Câmpia Turzii:
„Ma bucur ca s-a deschis, pentru ca se vede ca e bine aprovizionat, produsele sunt proaspete aduse direct de la producator, iar preturile sunt si ele bune, în conditiile în care produsele sunt într-adevar bune si de calitate. Am luat de mai multe ori produse Brio, de la magazinul din piata din Turda, când mai mergeam pe acolo si va spun ca mi-au placut. De aceea ma bucur ca s-a deschis un magazin de acest gen si la Câmpia Turzii, ca nu aveam cum sa ma duc foarte des la Turda. E un magazin bine aranjat, iar asta cred ca spune multe si despre producator”, ne-a declarat Maria Crisan, una dintre clientele magazinului, din ziua inaugurarii.
„Asiguram aprovizionarea de mai multe ori pe zi, pentru a garanta prospetimea produselor. De asemenea, cei interesati au posibilitatea de a achizitiona si sandwish-uri proaspete, facute cu pâine coapta proaspat în magazin”, ne-au precizat reprezentantii magazinului.

Programul magazinului este: 7:30-20:00
In magazinele proprii se pot servi mici prajiti

Campia1 Campia2 Campia3 Campia4 Campia5Campia6