Suntem cel mai mare producător marcă proprie din România, iar asta ne onorează.O mare parte din produsele din carne pe care le găsiți astăzi în marile lanțuri de magazine sunt produse de noi. Suntem cel mai mare furnizor de produse marcă privată din țară, ceea ce denotă faptul că avem tehnologii de ultimă generație, seriozitate și, cel mai important, multă responsabilitate!

Colaborăm cu cei mai importanți retaileri în domeniu și producem cu mult drag produsele pe care cu siguranță le cunoașteți deja, precum PIKOK, Cămara Noastră și BARONI pentru LIDL, Best Farm, Vreau din România și GUSTOSO pentru Kaufland, Casa Gustului pentru Penny, ARO, Metro Chef/Horeca Select și Fine Life pentru METRO, marcă proprie pentru Mega Image, C Classic pentru Carrefour sau PROXI pentru Profi.

Ne asigurăm întotdeauna că livrăm cele mai sigure și gustoase produse, că respectăm cu multă rigurozitate autenticitatea rețetelor, astfel încât să ajungă la consumatori cele mai bune preparate din carne, sub siglele partenerilor noștri.

Partenerii noștri: