Fabrica noastră se întinde pe o suprafață de 5 hectare, fiind construită modular, evitându-se astfel contaminările încrucișate.

Fabrica noastră se întinde pe o suprafață de 5 hectare, fiind construită modular, evitându-se astfel contaminările încrucișate.

FABRICA

Unitatea de producție

Capacitatea de producție este de 100 de tone/zi și este asigurată de cele mai moderne utilaje, achiziționate de la furnizori renumiți pe plan mondial, prin investiții proprii și prin programul SAPARD derulat de Uniunea Europeană.

Sunt 18 categorii de produse, care cuprind toată gama de mezeluri existente pe piața de consum. Pentru fiecare grupă de produse există o anumită tehnologie de fabricație care se desfășoară în anumite etape precum: tranșare, preparare, tratamente termice în celule specializate pentru siguranță microbiologică, răcire, iar apoi depozitarea produsului finit.

FABRICA

Hala de ambalare și termoformare

După finalizarea procesului de producție, toate produsele sunt transportate din producție în această unitate. Aici, se efectuează operațiile de porționare, feliere, ambalare/termoformare, utilizându-se metoda potrivită fiecărui tip de produs.

Depozitarea se face personalizat, pe categorii. Totul se face automatizat, cu echipamente de ultimă generație, care asigură ambalarea în condiții de igienă și siguranță maximă. Există și o cameră de porționare și feliere, tocmai pentru a se evita contaminarea încrucișată.

FABRICA

Hala de maturare crud-uscate

Aici sunt recepționate semifabricatele, respectându-se condițiile sanitar veterinare, urmând a fi supuse unui proces de maturare îndelungat. Produsele crud-uscate sunt atent monitorizate, înregistrarea parametrilor făcându-se în sistem informatic pe tot parcursul procesului de maturare. La final, produsele sunt verificate. Toate celulele de maturare sunt igienizate conform procedurilor interne. Capacitatea acestei hale de maturare este de 55 de tone.
FABRICA

Depozit logistic

Toate produsele ambalate ajung în această hală, unde se pregătește marfa pentru livrare. Există două linii de ambalare/formare automată a baxurilor. Produsele sunt ambalate în ambalajul secundar și apoi sunt puse pe paleți. Aici, un robot de ultimă generație pregătește baxurile pe palet cu o precizie maximă, după care se înfoliază. Capacitatea depozitului este de 500 de tone.

FABRICA

Abator

Abatorul este o unitate modernă, cu sală de tăiere, precum și spații anexe pentru depozitarea separată a carcaselor de porcine și bovine/ovine, subproduse comestibile, cât și pentru produse necomestibile. Începând cu ianuarie 2012, abatorul a fost certificat sanitar-veterinar și a primit aprobarea pentru tăiere și comercializare de carne proaspătă de porcine, bovine și ovine.
FABRICA

Depozite de congelate

Fabrica noastră are două depozite de congelare, prin care se asigură necesarul de materie primă pentru o perioadă rezonabilă de timp. Acestea au o capacitate de 400 de tone, respectiv 580 de tone.

FABRICA

Depozit de condimente

Depozitul de condimente a fost construit în anul 2015. Condimentele sunt depozitate astfel în spații special amenjate, pe paleţi sau rafturi, asigurându-se necesarul de condimente pentru o perioadă rezonabilă de timp. Aprovizionarea se face din depozitul de condimente, în funcție de comenzile zilnice.
FABRICA

Laborator

Pentru sănătatea consumatorilor și pentru asigurarea calităţii produselor, respectiv pentru a pune pe piață produse conforme din punct de vedere fizico-chimic, societatea noastră a înființat un laborator uzinal propriu, dotat cu aparatură de ultimă generație. Laboratorul este autorizat sanitar - veterinar pentru determinarea următorilor parametri fizico-chimici: umiditate, sare și nitriți.

Pe lângă analizele mai sus enumerate, cu ajutorul aparaturii moderne SCANFOOD se analizează fizico-chimic și următorii parametri: grăsime, acizi grași saturați, proteină, colagen, raport colagen/proteină, carbohidrați, cenușa, valorile nutriționale (Kj, Kcal) și activitatea apei. Aparatul ne oferă rezultate în timp real, timpul necesar efectuării unei analize fiind de maxim 1 minut.