Sponsorul echipei AHC Potaissa Turda

mai 8, 2021
Acord de mediu pentru proiectul ,,Creşterea capacităţii lanţului alimentar integrat”
mai 8, 2021

S usținem performanța sportivă și sprijinim echipa campioană de handbal masculin a municipiului Turda, AHC Potaissa Turda. Sub sloganul nostru, gustul ardelenesc al victoriei, suntem alături de această echipă care a realizat niște performanțe extraordinare în parcursul ultimilor ani, echipă care a devenit o pepinieră de jucători pentru handbalul românesc.

Sportul înseamnă sănătate, iar sănătatea pentru noi este cea mai importantă în întreaga noastră activitate. Implicarea CIA ABOLIV în comunitate este semnificativă și vom continua să sprijinim proiecte în care credem și care aduc plus valoare.

AHC Potaissa Turda este singura echipă sportivă din județul Cluj care a reușit să aducă acasă un trofeu european, câștigând în anul 2018 Cupa Challenge, prima reușită de acest nivel din istoria județului Cluj, clasându-se constant și între primele trei locuri în liga națională.

La clubul AHC Potaissa Turda sunt formați și copii, clubul având câteva sute de tineri pasionați de handbal, pe care îi pregătește pentru performanță.

gdpr-image
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Detalii